Lokacije

Interaktivni izlog - Zaječar

Turistička organizacija Grada Zaječara
Turističko informativni centar
Svetozara Markovića br. 2


Zaječar - interaktivni izlogZaječar kao Timočki grad i destinacija koja poseduje veliki broj izletišta, nedavno je dobio interaktivni izlog koji pomaže stanovnicima ali i svim posetiocima da istraže sve turističke i kulturne ponude ovoga grada.

Griliško, Glogovičko, Rgotinsko jezero, samo su neka od izletišta i ponuda koje Zaječar pruža. Ako nekada idete u posetu ovom gradu i niste sigurni šta sve poseduje, koje kafice da posetite, gde da kupujete ili šta da vidite, interaktivan izlog vam jednostvnim dodirom po njegovoj površini može pružiti sve ove informacije.

Ukoliko ste žitelj ovog grada, izlog vam može pružiti pregršt informacija koje možda i niste znali o njemu. Dostupan je non-stop i svima za sve informacije koje vam pruža „touch screen“ tehnologija.

U vreme mobilnih smart telefona i „touch screen“ računara, ovo je jedna moderna inovacija koju do sada poseduje samo nekoliko gradova u Srbiji. Zaječar je na ovaj način upotpunio i tehnološki unapredio svoju turističku ponudu koja više nje dostupna samo preko Interneta, već i na licu mesta.